Ga terug
Afdrukken

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totaal 20 minuten
Aantal personen 10 Personen
Calorieën 374 kcal

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze gehaktballetjes
    Meng de tartaar met het fijngesneden sjalotje, bouillonpoeder, peper, zout en eventueel sambal. Draai balletjes ter grootte van soepballetjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes circa 5 minuten. Serveer met de tzatziki.

    Bereidingswijze tzatziki
    Meng de Griekse yoghurt met de komkommerrasp en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Ingrediënten
    200 g rundertartaar
    1 sjalot, fijngesneden
    1 tl bouillonpoeder
    1 tl sambal
    1 el olijfolie
    zout
    peper

    1 bak Griekse yoghurt 0% vet
    0.3 komkommer, geschild, geraspt en uitgelekt
    1 teen knoflook, geperst
    zout
    peper

  3. ----------
    9.0 gram koolhydraten
    18.0 gram vet
    44.0 gram eiwitten