
Hartige Eimuffins, Yes het is me gelukt. Fase 3 Heel makkelijk te maken en koolhydraatarm. Je kan eindeloos variëren met de ingrediënten. Ik heb ze gemaakt met beenham, uitje, groene paprika, geraspte belegen kaas. fijn.
Muffinvorm ik heb er één, van 6 siliconen bakjes ja, er is er al één op je moet het toch eerst zelf proeven.
Bereidingswijze
-
Snij de groenten en vlees in kleine stukjes, breek de eieren ik heb er 8 genomen. Grote maatbeker, dat is handig met uitgieten liefst met schenktuit. Klop de eieren op met peper en zout met een vork.
-
Giet de eieren over de andere ingrediënten tot de muffin vormpjes bijna vol zijn. roer voorzichtig om. Bak 25-30 minuten of tot het eimengsel gaar is en licht begint te bruinen. Verwarm de oven voor op 190c.
Ze zijn heerlijk en vullen heel goed. Ook makkelijk om mee te nemen. ze blijven zeker een paar dagen goed in de koelkast.
Glutenvrij, Hartig, Koolhydraatarm, en Lactose vrij.
Eet smakelijk.